Hinnasto

Makuaakkoset-diplomin® hinta

Makuaakkoset-diplomin hinta on yhteensä 95,00 €/päiväkoti tai perhepäiväkoti + alv kolmen vuoden ajalta.
Diplomi on voimassa kolme vuotta sen suorittamisesta. Se tulee suorittaa uudelleen myös, mikäli ruokapalveluiden tuottaja vaihtuu päiväkodissa.

Laskutus

Diplomisuorituksen lopussa olevassa yhteystietolomakkeessa kysytään laskutustiedot. Päiväkodeissa lasku osoitetaan hakijan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen joko ruokapalveluntuottajalle tai päiväkodille sen mukaan, miten toimijat ovat itse sopineet ennen diplomin suorittamista. Perhepäiväkotien osalta lasku lähetetään  perhepäivähoitajan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen. Ennen hakemisen aloittamista on hyvä varmistaa valmiiksi kaikki yhteystietolomakkeessa tarvittavat tiedot.

Käytämme ensisijaisesti verkkolaskutusta, joten  ilmoitathan yhteystietolomakkeessa verkkolaskutusosoitteen. Jos verkkolaskutus ei ole mahdollista, niin voit ilmoittaa myös paperilaskun tiedot.

Diplomin toimitus

A4-kokoinen Makuaakkoset-diplomi toimitetaan hakijalle noin kuukauden kuluttua sen suorittamisesta. Päiväkodin osalta diplomi lähetetään päiväkodin johtajalle päiväkodin osoitteeseen. Kuoressa käytetään yleisnimikkeenä varhaiskasvatusjohtaja (ei henkilön nimeä). Perhepäiväkotiin haettu diplomi toimitetaan hakijan antamaan osoitteeseen.

Jos toimituksella on kiire, voi toimitusajankohdasta sopia, katso yhteystiedot.

Makuaakkoset-diplomi -banneri

Makuaakkoset-diplomin suorittanut perhepäiväkoti tai päiväkoti ja ruokapalvelu saavat diplomin lisäksi käyttää viestinnässään Makuaakkoset-diplomin graafista tunnusta ja nettibanneria. Tiedostot ovat ladattavissa aineistopankista.

Diplomin juhlistaminen ja siitä tiedottaminen

Yhteistyössä onnistuneesti suoritettu Makuaakkoset-diplomi on juhlimisen arvoinen asia. Sen saamista on ilo juhlia koko päiväkodin ja ruokapalvelun tai perhepäiväkodin voimin, joko omana juhlanaan, kevät- tai syyslukukauden päätteeksi tai jonkin ruoka-aiheisen juhlan yhteydessä. Kutsu mukaan myös huoltajia ja mahdollisesti kunnan päättäjiä.

Suoritetusta diplomista kannattaa tiedottaa sekä perhepäiväkodin/päiväkodin- ja ruokapalvelun omilla sivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ja lähettää asiasta tietoa kunnan tiedotukseen. Pyydä juhlaan myös paikallista mediaa tekemään juttua, haastattelemaan niin varhaiskasvatuksen kuin ruokapalvelun edustajia sekä vanhempia ja ottamaan kuvia (kuvauslupa).

Olemme iloisia, jos kerrot meille pitämästänne diplomijuhlasta. Julkaisemme mielellämme juhlastanne jutun Makuaakkoset-diplomi-sivuston Ajankohtaista-osiossa. Tilaisuudesta olisi kiva saada myös kuvia jutun oheen (kuvausluvat kuvatuilta ja kuvaajalta tulee olla kunnossa). Ole yhteydessä: paivi.jamsen@amko.fi

Koulutusta Makuaakkoset-diplomista®

Jos haluat järjestää alueesi päiväkotien ja/tai ruokapalvelun henkilöstölle yksityiskohtaisempaa koulutusta Makuaakkoset-diplomien hakemisesta, niin ole yhteydessä Ammattikeittiöosaajat ry:n. Tarjoamme aiheesta koulutuksia/infotilaisuuksia. Pyydä tarjous: projektikoordinaattori Päivi Jämsén (paivi.jamsen@amko.fi) tai  toiminnanjohtaja Marjut Huhtalalta (marjut.huhtala@amko.fi).
Katso yhteystiedot.

Muista, että voit aina kysyä apua epäselvissä asioissa. Autamme mielellämme. Yhteystiedot ovat samat kuin yllä.