Ammattikeittiön ABC -videosarja

Ammattikeittiöosaajat ry on julkaissut Ammattikeittiön ABC perehdytys- ja esittelyvideosarjan, jonka tavoitteena on tukea opiskelijoiden, työssäoppijoiden ja uusien työntekijöiden perehdyttämistä ammattikeittiöalalle.

Viisi lyhyttä teemavideota antavat katsauksen ammattikeittiöalan keskeisiin toimintoihin ja osaamisvaatimuksiin nopeasti ja helposti omaksuttavalla tavalla. Lisäksi ne kertovat ammattikeittiöalasta modernina, erityisosaamista vaativana ja monipuolisia työtehtäviä tarjoavana tulevaisuuden alana.

Videot on tuotettu osana Ammattikeittiöosaajat ry:n toteuttamaa ja maa- ja metsätalousministeriön rahoittamaa Arvostusta ammattikeittiöille -hanketta ja ne ovat vapaasti hyödynnettävissä työyhteisöissä ja oppilaitoksissa perehdytyksen, koulutuksen ja alan esittelyn tukena.

Toista kaikki videot Youtuben soittolistalta

Ammattikeittiön ABC -videosarja
Tilaaja: Ammattikeittiöosaajat ry
Tuotanto: Smile Audiovisual Oy
Rahoitus: Maa- ja metsätalousministeriö
Toteutusvuosi: 2016
Yhteistyökumppanit: Kymijoen Ravintopalvelut Oy, Taitotalon Kongressikeskus ja Amicom Oy, Pajunen Oy, Electrolux Professionals Oy, Fredman Group, Keuda, Vihdin Ateria ja Puhdistus, Hyvinkään Ateria- ja puhtauspalvelut, Nuorten Akatemia, Online Hygieniapassi, Tuusulan ruokapalvelut, Maito ja Terveys ry.

Lisätiedot:
Projektipäällikkö Virpi Kulomaa, Ammattikeittiöosaajat ry, virpi.kulomaa@amko.fi, 050 339 6844
Toiminnanjohtaja Marjut Huhtala, Ammattikeittiöosaajat ry, marjut.huhtala@amko.fi, 050 341 3957