Aineistopankki

Diplomilogo ja -banneri viestinnän tueksi

Makuaakkoset-diplomin® suorittaneet päiväkodit ja ruokapalvelut sekä media ovat oikeutettuja käyttämään diplomilogoa viestinnässään. Päiväkodin ja ruokapalveluntuottajan verkkosivuille kannattaa laittaa banneri osoituksena diplomin suorittamisesta. Logotiedostot ja nettibannerit voi ladata alla olevista linkeistä. Lisätietoa niiden käytöstä ja linkityksestä saa graafisesta ohjeesta.

Makuaakkoset-diplomi tiivistettynä PowerPoint-esityksenä

Makuaakkoset-diplomin ja sen hakeminen -esitysaineisto (pdf) sisältää ”pähkinän kuoressa” kaiken oleellisen diplomista ja sen hakemisesta, myös suoritettavat kyllä-ei diplomiväittämät. Esitystä voi käyttää tukena Makuaakkoset-diplomin esittelyyn tarvittaville yhteistyötahoille ja diplomityöryhmän työskentelyssä. Pdf-esityksen voi tallentaa, linkittää tai tulostaa edellä olevasta linkistä.

Diplomikysymykset

Makuaakkoset-diplomin kysymyssarjan (pdf) -tulostusversiosta kysymykset voi tulostaa esimerkiksi asialistaksi palaveriin, jos käytettävissä ei ole tietokonetta tai tabletteja.

Esite diplomista

Päiväkodit ja ruokapalvelut voivat käyttää Makuaakkoset-diplomin® sähköistä esitettä tiedotuksen tukena ja liittää sen esimerkiksi huoltajille suunnattuun viestiin tai diplomijuhlien kutsun yhteyteen. Esitteen pdf-version voi ladata alla olevasta linkistä ja sen voi myös tulostaa (koko 95 x 210 cm).

Makuaakkoset-kortit ruokakasvatukseen

Makuaakkoset-korttisarjat (kaksi erilaista) tukevat hauskalla tavalla varhaiskasvatusikäisten ruokakasvatusta. Niiden avulla lapset voivat tutustua erilaisiin raaka- ja ruoka-aineisiin, ruoanvalmistusvälineisiin, kirjaimiin sekä väreihin.

Pääset tutustumaan kortteihin tarkemmin ja tulostamaan kortit klikkaamalla tätä linkkiä tai kumpaa tahansa alla olevista kuvista.

kuva_kirjain_kortit_akmakuaakkoset_abcd-1024x723

 

Jaa sosiaalisessa mediassaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+