Aineistopankki

Makuaakkoset-diplomin aineistopankista on ladattavissa diplomin logotiedostot, graafinen ohje, sähköinen esite sekä ruokakasvatuksen tukimateriaaliksi soveltuvat Makuaakkoset-kortit. Kuvatiedustelut virpi.kulomaa@amko.fi tai 050 339 6844.

Logot ja bannerit

Makuaakkoset-diplomin® suorittaneet päiväkodit ja ruokapalvelut ovat oikeutettuja käyttämään diplomilogoa viestinnässään. Päiväkodin ja ruokapalveluntuottajan verkkosivuille kannattaa laittaa nettibanneri osoituksena diplomin suorittamisesta. Logotiedostot ja bannerit voi ladata alla olevista linkeistä. Lisätietoa niiden käytöstä ja linkityksestä saa graafisesta ohjeesta.

Makuaakkoset-diplomin logotiedostot
Makuaakkoset-diplomin nettibannerit

Graafinen ohje

Graafinen ohjeessa on tietoa mm.  logon ja nettibannerien käytöstä ja linkityksestä.
kouluruoka_makuaakkoset_graafinen_ohje_2016

Kysymykset (tulostusversio)

Makuaakkoset-diplomin kysymyssarjan (pdf) tulostusversiosta voi kysymykset tulostaa asialistaksi palaveriin, jos käytettävissä ei ole tietokonetta tai tabletteja.

Esitysaineisto

Makuaakkoset-diplomin esitys (pdf) sisältää tiivistetysti tietoa diplomista ja sen hakemista. Esitystä voi käyttää työvälineenä diplomin esittelyyn. Pdf-esityksen voi tallentaa,  linkittää tai tulostaa edellä olevasta linkistä.

Esite

Päiväkodit ja ruokapalvelut voivat käyttää Makuaakkoset-diplomin® sähköistä tiedotuksen tukena. Sen voi liittää esimerkiksi diplomijuhlien kutsun yhteyteen tai huoltajille suunnattuihin viesteihin. Esitteen pdf-version voi ladata kuvan alla olevasta linkistä ja sen voi myös tulostaa (koko 95 x 210 cm). Esitteestä on saatavilla on suomen- ja ruotsinkielinen versio.

makuaakkoset_esite_2016_lev470px_netti

makuaakkoset_esite_95x210

smakalfabetet_broschyr_95x210mm

Makuaakkoset-kortit

Makuaakkoset-kortit on korttisarja, jonka tavoitteena on tukea hauskalla tavalla varhaiskasvatuksen ruokakasvatusta. Makuaakkoset-korttien avulla lapset voivat tutustua erilaisiin raaka- ja ruoka-aineisiin, ruoanvalmistusvälineisiin, kirjaimiin sekä väreihin.

makuaakkoset_abcd kuva_kirjain_kortit_ak

Makuaakkoset-kortit

Lehdistökuvat

Makuaakkoset-diplomin® valokuvia on mahdollisuus saada käyttöön diplomin uutisointiin ja markkinointiin liittyvien juttujen yhteyteen. Huomioithan ystävällisesti, että kuvia luovuteta muuhun käyttöön. Kuvien käytön yhteydessä on mainittava Makuaakkoset-diplomi® ja viite © Ammattikeittiöosaajat ry.

Kuvatiedustelut:
Projektikoordinaattori Päivi Jämsén
paivi.jamsen@amko.fi tai 050 339 6844.

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+