Hinnasto

Makuaakkoset-diplomin® hinta

Makuaakkoset-diplomin hinta on yhteensä 95,00 €/päiväkoti+ alv kolmen vuoden ajalta.
Diplomi on voimassa kolme vuotta sen suorittamisesta. Diplomi tulee suorittaa uudelleen myös, mikäli ruokapalveluiden tuottaja vaihtuu.

Laskutus

Diplomisuorituksen lopussa olevassa yhteystietolomakkeessa kysytään laskutustiedot. Lasku osoitetetaan hakijan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen joko ruokapalveluntuottajalle tai päiväkodille. Ennen diplomin suorittamista on hyvä keskustella ja sopia kumpi taho diplomin suorittamisen kustantaa. Lisäksi on hyvä varmistaa kaikki yhteystietolomakkeessa tarvittavat tiedot valmiiksi ennen hakemisen aloittamista.

Huomioithan, että käytämme ensisijaisesti verkkolaskutusta, joten  ilmoitathan yhteystietolomakkeessa verkkolaskutusosoitteen. Jos verkkolaskutus ei ole mahdollista, niin voit ilmoittaa myös paperilaskun tiedot.

Diplomin toimitus

Päiväkodille toimitetaan painossa painettu A4-kokoinen diplomi noin kuukauden kuluttua sen suorittamisesta. Makuaakkoset-diplomi lähetetään päiväkodin johtajalle päviäkodin osoitteeseen. Yleisnimikkeenä osoitteessa käytetään päiväkodin johtaja – ei henkilön nimeä. Jos toimituksella on kiire, voit  kysyä nopeutettua toimitusta, katso yhteystiedot.

Makuaakkoset-diplomi -banneri

Makuaakkoset-diplomin suorittanut päiväkoti ja ruokapalvelu saa diplomin lisäksi käyttää viestinnässään Makuaakkoset-diplomin graafista tunnusta ja nettibanneria. Tiedostot ovat ladattavissa aineistopankista.

Diplomin juhlistaminen ja siitä tiedottaminen

Yhteisityössä onnistuneesti suoritettu Makuaakkoset-diplomi on juhlimisen arvoinen asia. Sen saamista on ilo juhlia koko päiväkodin ja ruokapalvelun voimin, joko omana juhlanaan, kevät- tai syyslukukauden päätteeksi tai jonkin ruoka-aiheisen juhlan yhteydessä. Mukaan on kiva kutsua myös vanhempia/huoltajia ja mahdollisesti kunnan päättäjiä.

Suoritetusta diplomista kannattaa myös tiedottaa sekä päiväkodin- että ruokapalvelun omilla sivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ja lähettää asiasta tietoa kunnana tiedotukseen. Juhliin voi pyytää paikallista mediaa tekemään juttua, haastattelemaan niin kasvatuksen kuin ruokapalvelun edustajia sekä vanhempia ja ottamaan kuvia.

Kuulemme mieluusti pitämästänne diplomijuhlasta ja voimme julkaista siitä jutun Makuaakkoset-diplomi-sivuston Ajankohtaista-osiossa. Tilaisuudesta olisi hyvä saada myös kuvia jutun oheen (kuvausluvat kuvatuilta ja kuvaajalta tulee olla kunnossa). Ole yhteydessä: paivi.jamsen@amko.fi

Koulutusta Makuaakkoset-diplomista®

Jos haluat järjestää alueesi päiväkotien ja/tai ruokapalvelun henkilöstölle koulutusta Makuaakkoset-diplomien hakemiseen liittyen, niin ole yhteydessä meihin Ammattikeittiöosaajat ry:n. Tarjoamme aiheesta koulutuksia/infotilaisuuksia.

Pyydä tarjous: projektikoordinaattori Päivi Jämsén (paivi.jamsen@amko.fi) tai  toiminnanjohtaja Marjut Huhtalalta (marjut.huhtala@amko.fi).
Katso yhteystiedot.

Jaa sosiaalisessa mediassaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+